VillkorPatientens ansvar 

Det är ditt ansvar som patient att ta reda på vilka bestämmelser som gäller i det land du ska besöka. Till exempel, hur länge intyget ska vara giltigt, vilken information som stå på intyget, om det ska vara giltigt även när du kommer fram eller om det räcker att du visar att du gjort ett PCR test innan avresa. Om du behöver skriva ut intyget eller inte. Vi tar inte ansvar för att fel intyg utfärdas. Ta med pass om du vill ha passnr på intyget, har du inte med pass antas att passnr ej behöver stå med på intyget. Patienten har också ansvar att kontrollera sitt intyg när det mottas så att alla detaljer stämmer i god tid innan avfärd.


Avbokningsregler

Om avbokning sker senast 24 timmar innan bokad tid återbetalas hela beloppet. Annars debiteras beloppet. 

Betalning

Du kan betala direkt när du bokar, med Swish eller med kort. När du betalar online reserveras endast pengarna på ditt kort och dras sedan när du haft ditt besök. Faktura gäller endast företag.

Bokning

När ni bokar samtycker ni till att vi behandlar era uppgifter enligt personuppgiftslagen (1998:204), detta får ni även information om när ni registrerar er. Ni ger då samtycke.

Bokning sker endast online. Är ni flera som ska testa er måste var och en av er registrera er själva i vårt system. Detta är för att alla uppgifter är korrekt enl. pass. I anteckningsrutan kan passnr skrivas in vid bokning. 

Vid ofullständiga registreringar i systemet när ni skapar konto så kommer dessa bokningar att avvisas. Ni måste fylla i fullständiga uppgifter enligt pass då vi inte har möjlighet att redigera era uppgifter under/efter besöken.

Behöver du boka om ditt flyg så ombokar vi givetvis din bokning till en annan dag utan extra kostnad.